Unieke vervolgcursussen van Good to see you Verkeersschool

Rijlessen zijn niet voor iedereen een leuke bezigheid. Ben je bang om het examen niet te halen of heb je een ongeluk gehad en durf je niet meer in de auto te stappen? Good to see you Verkeersschool geeft je rust en ruimte om in je eigen tempo en met de juiste begeleiding je rijbewijs te halen. Onze rijschool in Dedemsvaart biedt je bovendien de gelegenheid om verschillende vervolgcursussen te doen of te leren hoe het is om met vracht te rijden.
 

Cursussen voor het groot rijbewijs
Autocursussen
Motorcursussen
Lessen met faalangst of lichamelijke beperking
Cursussen voor het groot rijbewijs

Cursussen voor het groot rijbewijs

Rijden met lading
Good to see you Verkeersschool geeft je de buitengewone kans om te rijden met vracht! Onze instructeurs komen uit het internationaal transport. Zij weten hoe het is om voor het eerst met vracht op de openbare weg te rijden. Een spannende ervaring die gepaard gaat met anders rijden dan een lege vrachtauto. Leer het gelijk in de praktijk met deze speciale cursus.

Door onze samenwerking met grote transportbedrijven zoals Oegema transport, vervoer je tijdens de cursus een echte lading en krijg je ook gelijk te maken met klantcontact en vrachtbrieven. Hierdoor kunnen wij extra scherpe tarieven bieden en word je praktijkgerichter opgeleid.

Code 95
De verplichte nascholingscursus code 95 toont aan dat je vakbekwaam bent in het beroepsmatig besturen van een vrachtauto. Volg de nascholing alleen of in groepsverband.

Lange zware voertuigen (LZV)
Wil je in een lang voertuig leren rijden? Haal dan het LZV-certificaat. Na het behalen van het examen mag je in vrachtautocombinaties rijden die maximaal 60 ton wegen.

Vrachtauto met aanhangwagen
Ga je voor het rijbewijs CE? In onze vrachtauto leer je behendig achteruitrijden en bochten maken.

Al onze vrachtautocursussen zijn geheel aan jouw wensen aan te passen. Kies ook voor een opleiding op maat van Good to see you Verkeersschool en slaag net als de andere kandidaten voor je groot rijbewijs.
 

Autocursussen

Autocursussen

BROEM
Bent u al een jaartje ouder en heeft u soms moeite om u aan te passen aan het verkeer? Met de bijscholing Breed Overleg Ouderen en Mobiliteit (BROEM) geven we u beter inzicht in het verkeer. U rijdt in uw eigen auto onder begeleiding van onze instructeur, zodat u op uw gemak zit. Door deze cursus krijgt u inzicht in uw rijvaardigheid, testen we uw kennis van de verkeersregels en geven we u advies over uw rijstijl. 

Autorijden met aanhangwagen
We zijn gespecialiseerd in het geven van autorijlessen met aanhangwagen. Leer handig achteruit inparkeren en goed bochten te rijden en haal ook het rijbewijs E achter B.

Speciale aanbieding:
Dagcursus nu voor €425,00!
Inclusief het examen en de gezondheidsverklaring 

Andere cursussen
Ben je geen ‘jonge automobilist’ meer, maar wil je ook weleens ervaren hoe het is als je banden op een nat wegdek geen grip meer hebben? Heb je al een paar jaar je rijbewijs op zak en ben je benieuwd naar een evaluatierit van onze instructeur? Ook voor deze autocursussen neem je met ons contact op.

Motorcursussen

Motorcursussen

Voortgezette rijopleiding (VRO) regionale motortraining (RMT)
Leer nog beter rijden tijdens een RMT. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze cursus veiliger rijgedrag oplevert. Met een groepje motorrijders (maximaal 3 per instructeur) gaan we op ontspannen wijze meer uit jou en je motor halen. We gaan oefenen in motorbehendigheid en gevaarlijke situaties. Aan het eind van de dag heb je een certificaat op zak, waarmee je bij veel verzekeraars korting krijgt op je motorverzekering.

Rijden met zijspan
Denk je erover om een zijspan aan te schaffen of wil je gewoon een keer ervaren hoe zoiets rijdt? Bij onze rijschool in Dedemsvaart en Hollandscheveld bieden we je die kans. Je zult ontdekken dat rijden met zijspan niet te vergelijken is met gewoon motorrijden, maar ook niet met autorijden. Jij zit op de motor terwijl de instructeur in de zijspan zit om alles onder controle te houden en je eventueel bij te staan met de dubbele bediening. 

Presentatie motorclub 
Ben je lid van een motorclub en willen jullie een middag of avond organiseren voor de clubgenoten? Wij geven leuke professionele presentaties voor groepen, zoals een presentatie over RMT of het testen van de theoriekennis middels een examen. Ook zijn er mogelijkheden voor een workshop over het gebruik van ABS en kan dit op verschillende motoren getest worden. 

Wil je weten of we op de gewenste datum langs kunnen komen?

Lessen met faalangst of lichamelijke beperking

Lessen met faalangst of lichamelijke beperking

Good to see you Verkeersschool is gespecialiseerd in rijlessen voor mensen met faalangst, ADHD/ADD of een lichamelijke beperking. Zo hebben we een automaat waar je in kunt lessen. Bij Spectrum Nederland hebben onze instructeurs de juiste cursussen gevolgd om jou te kunnen begeleiden. We nemen alle tijd voor je en stomen je op jouw tempo klaar voor het examen. Het is zelfs mogelijk om bij het CBR het faalangstexamen af te leggen in plaats van het reguliere praktijkexamen. Deze kunnen wij voor je aanvragen.