Auto-, bromfiets- of motorrijlessen van de rijschool in Dedemsvaart

Je rijbewijs halen, daar komt veel bij kijken. Leren voor de theorie, praktijklessen volgen en examens afleggen. Hoeveel lessen heb je nodig en wat gaat het allemaal kosten? Good to see you Verkeersschool biedt betaalbare pakketten die je optimaal voorbereiden. We kunnen je adviseren hoeveel praktijklessen we denken dat je nodig zult hebben. Daarnaast leer je eenvoudig online je theorie en staan we je daarin bij met de theorielessen in ons lokaal in Dedemsvaart. Kies voor onze rijschool en rij straks zelfverzekerd rond.
 

Bromfiets
Motor
Auto
Vrachtwagen

Onbeperkt gratis theorielessen

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk online met itheorie. Met genoeg oefenexamens word jij helemaal klaargestoomd voor het examen. 

Koop een itheorie-pakket (€69,00) via Good to see you Verkeersschool en volg zoveel theorielessen in ons theorielokaal van ons als je maar wilt! De lessen zijn iedere dinsdag avond.
 

Proefversie itheorie ophalen

Bromfietslessen

Theorie

Je mag al theorie-examen doen als je 15,5 jaar bent, waarna je op je 16e kunt starten met praktijklessen en het examen mag afleggen. Wij geven elke dinsdagavond om 18.00u theorieles voor de bromfiets in ons eigen theorielokaal.

Praktijk

Sinds 2010 is het praktijkexamen voor de bromfiets ingevoerd. bij ons krijg je les onder begeleiding van een gediplomeerd KNMV-motorinstructeur. We besteden aandacht aan voertuigbeheersing, waaronder remtechnieken. Daarnaast oefenen we de verkeersdeelname, zodat je straks op een veilige en verantwoorde manier op weg gaat.

Kleding

Heb je zelf nog geen helm? Je kunt gebruikmaken van de helm en kleding die bij ons in de rijschool in Dedemsvaart liggen.

Tarieven

 • Theorielessen €9,00 per avond en vooraf opgeven
 • itheorie-pakket €69,00
 • Losse praktijklessen (van 3 uur) €108,-
 • Lespakket €399,-
  7uur les plus praktijkexamen
 • examen* €209,-

Motorrijlessen

Theorie

Volg de theorielessen voor het motorrijbewijs in ons eigen theorielokaal: elke dinsdagavond om 19.15u.

Praktijk

We beginnen met voertuigbeheersing, waaronder bochten rijden, remmen, een halve draai maken en wegrijden uit een parkeervak. Al onze motoren zijn uitgerust met ABS (anti-blokkeersysteem), zodat je veilig leert remmen. Onze instructeur volgt en begeleidt jou ook op een motor. Je leert goed kijken en natuurlijk goed rijden.

Kleding

Rijlessen zijn al duur genoeg. Moet je dan ook nog een heel pak aanschaffen? Maak je daar tijdens de lessen bij Good to see you geen zorgen over. We hebben jassen, broeken, helmen, handschoen en laarzen in verschillende maten die je gratis mag gebruiken. Tijdens de lessen maken wij gebruik van camerabeelden om zo een beter resultaat te behalen in minder lessen.

Tarieven

 • Theorielessen €9,00 per avond en vooraf opgeven
 • Losse lessen €47,50 per uur (we lessen minimaal 2 uur achter elkaar)
 • Examen* voertuigbeheersing (AVB) €173,-
 • Examen* verkeersdeelname (AVD) €232,-
 • Lespakket €859,-
  10 lesuren (5 van 2 uur) en examen* AVB en AVD 
 • Strippenkaart €460,-
  Voor 10 extra lesuren (5 van 2 uur)

Koop je een lespakket of strippenkaart en hou je lessen over? Dan krijg je deze terugbetaald.

 

Autorijlessen

Theorie

Begin alvast aan je theorie en volg tijdens je praktijklessen in ons lokaal de theorielessen: elke dinsdagavond om 19.15u.

Praktijk

Je lest in een Mini Cooper voorzien van airconditioning en van diverse ADAS systemen, waarmee je ook leert omgaan. Hierdoor leer je de voordelen maar ook de beperkingen van zogenaamde zelfrijdende systemen kennen.

Daarnaast zijn de auto’s rookvrij. Naast de noodzakelijke basisopleiding besteden we bij Good to see you Verkeersschool ook aandacht aan bv het maken van een noodstop en wat je moet als je met de auto in de berm komt.

We hebben ook een automaat waarmee je rijlessen kunt nemen. Dit is een Peugeot.

Tarieven

 • Losse theorielessen €9,00 per avond
 • Losse lessen €42,00 per 60 minuten
  Vanuit Dedemsvaart duren lessen minstens 90 minuten
 • Examen* €217,-
 • Tussentijdse toets (TTT) €207,-
 • Lespakket €1016,-
  15 lesuren (900 minuten) en TTT en examen*
 • Strippenkaart €599,-
  Voor 15 extra lesuren (900minuten)

Koop je een lespakket of strippenkaart en hou je lessen over? Dan krijg je deze terugbetaald.

*Inclusief 45 minuten inrijden vooraf.

Vrachtautorijbewijs

Wil je privé of beroepsmatig je groot rijbewijs halen? Onze rijschool helpt je op weg.

Theorie

De theorie is opgesplitst in 3 delen: 2 onderdelen met een schriftelijk examen en 1 onderdeel met cases en meerkeuzevragen. Na het behalen van de theorie ben je in het bezit van de basiskwalificatie Richtlijn Vakbekwaamheid en begin je aan de praktijklessen.

Praktijk

Ook de praktijk wordt op 3 onderdelen beoordeeld: een praktische toets, een toets op besloten terrein en een praktijkexamen op de openbare weg. 

Medische keuring

Een medische keuring is verplicht als je het groot rijbewijs wilt halen. Wij bieden je in de gelegenheid om je door een gecertificeerde arts te laten keuren.

Unieke rijlessen

Wij kunnen je de hele opleiding verzorgen. Wil je het rijbewijs met spoed halen of juist in een rustig tempo leren? Het lesprogramma is volledig aan te passen aan jouw wensen. Neem contact op voor meer informatie en een offerte.

 

 

E achter B

Theorie

Wil je met aanhanger rijden? Wij verzorgen cursussen voor het rijbewijs BE. Omdat je voor deze cursus geen theorie-examen hoeft af te leggen, ben je gelijk praktijkgericht bezig. Heb je al een keer met de caravan of vouwwagen gereden, maar voel je je toch niet helemaal op je gemak? Neem dan eens een intest bij onze rijschool en leer goed (achteruit)rijden, inparkeren en bochten maken.

Praktijk

Onze dagcursus wordt in 2 delen opgesplitst: je krijgt een les van 3 uur en op de dag van het praktijkexamen rijden we vooraf nog eens 2 uur. Door te splitsen zijn er, indien nodig, nog extra lessen in te plannen. 

Tarieven

Speciale aanbieding: Dagcursus nu voor €425,00!
Inclusief het examen maar exclusief de gezondheidsverklaring (deze moet u zelf bij het CBR kopen)

Extra informatie

Met een B-rijbewijs mag je met een aanhanger rijden met een toegestaan maximum van 750 kg (leeggewicht + laadvermogen). Daarnaast geldt dat je met een aanhanger zwaarder dan 750 kg mag rijden als het totaalgewicht van de combinatie niet zwaarder is dan 3.500 kg.
Met een BE-rijbewijs mag je rijden met een aanhanger van maximaal 3.500 kilo (leeggewicht + laadvermogen) Dit houdt in dat BE-combinaties maximaal met 7.000 kg mogen rijden (3.500 kg trekkend voertuig + 3.500 kg aanhangwagen).

 

Je lessen terugkijken

Wil je gefilmd worden tijdens je motorrijles? Behalve dat het ontzettend leuk is om jezelf terug te zien op de motor, is het ook nog eens ontzettend leerzaam. Aan de hand van de beelden die we naderhand bespreken, geven we je tips en kunnen we je wijzen op bepaalde situaties. Zo haal je een beter resultaat en heb je met deze extra informatie wellicht minder lessen nodig.